EJERLEJLIGHEDER MIDT I KULTURLIVET

I Bifaldet, Musicons boligkvarter mod nord, er der opført 70 ejerlejligheder i kreativ arkitektur og med luftige stueetager til butikker langs Rabalderstræde.

Boligerne Bifaldet

Bifaldet er moderne, urbane boliger i 4-6 etager, hvor nye, spændende materialer danner en flot og anderledes signatur. Lejlighederne varierer i størrelse og pris, og passer til både børnefamilier, seniorer, studerende og singler.

Boligerne er designet til en ny generation af beboere, for hvem uderummet spiller en vigtig rolle. Uderummet ved Bifaldet er kendetegnet ved grønne, beplantede hyggeøer, hvor man kan møde hinanden - og her lægger arkitektur og landskabsdesign op til, at hjemmelivet siver ud og blander sig med et fælles udeliv.

Et andet af Bifaldets arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af teglbaguette, som danner en flot facadestruktur med karakteristiske variationer. Også regnbede og -render er dekorative elementer, som skaber variation og liv, samtidig med at de er en del af regnvandssystemet. Derudover spiller beton en vigtig rolle, da arkitekterne har valgt at fortolke materialet og skabe en rød tråd til områdets historie og tidligere anvendelse.

Her kan du få mere at vide

Er du interesseret i at bo i Bifaldet? Der er enkelte ledige boliger til salg som projektsalg i etape 2.

Du kan få overblik på rabalderstræde.dk

Alle 70 lejligheder i Bifaldet er ejerboliger og sælges på almindelige vilkår via ejendomsmæglere.

FAKTA

  • Opføres af KSE-Ejendomme.
  • 1. etape er tegnet af Kullegaard, Svendborg Architects samt Schønherr Landskabsarkitekter. De tre punkthuse er bygget af STB Byg og er tager i brug.
  • 2. etape er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter og Landskabsarkitekter og opført af Jorton. De 29 lejligheder ventes at blive beboet i løbet af 2022.