LYSE OG MODERNE SENIORBOLIGER

Det søde liv - fri for vedligeholdelse og overflødige kvadratmeter - lokker i Musicons sydlige del. Her er 46 lejligheder beboet af seniorer, som har kultur og handelsliv lige uden for døren.

NYE RAMMER FOR LIVSGLADE SENIORER

Lyse lejeboliger i Musicons grønne hjerte til beboere over 55 år.

Lige uden for døren kører buslinjen 202A i pendulfart til Roskilde centrum. Og lige på den anden side af motorvejen ligger Dyrskuepladsen og det rekreative område Milen. Og lejlighederne... ja de ligger midt i Roskilde mest levende og kreative bydel med grønne områder lige uden for døren.

Lejlighederne består alle af en entré, et rummeligt køkken/alrum, et badeværelse og 1 eller 2 værelser. Til hver bolig hører derudover et depotrum i kælderen.

Til lejlighederne i stueplan hører en lille fliseterrasse, mens lejerne på 1., 2., og 3. sal har privat altan.

Parkering af egen bil sker på en central parkeringsplads eller i bydelens p-hus i kvarteret Indfaldet ca. 400 meter væk. I løbet af nogle år kommer opfører Roskilde Kommune endnu et p-hus på Pulsen få hundrede meter fra seniorboligerne. 

Kvarteret Den Røde Tråd

Seniorboligerne ligger i Den Røde Tråd, som er et af Musicons helt ny beboelseskvarterer.

Mod vest ligger Generationernes Byhus. Det høje byggeri skærmer mod Rabalderstræde og Hal 12 og bidrager dermed til at skabe en tæt og rolig atmosfære i overgangen mod Musicons rekreative område. Mod syd ligger Teknisk Skole og en ejendom med lejeboliger, hvor beboerne allerede er rykket ind

I løbet af 2022 ventes resten af Den Røde Tråd at blive beboet.

FAKTA