EJERLEJLIGHEDER MIDT I KULTURLIVET

I Bifaldet, Musicons nye boligkvarter mod nord, bliver der i alt 70 ejerlejligheder i nytænkende og kreativ arkitektur. 1. etape er taget i brug, og for tiden bygges etape 2, som også blot kaldes Rabalderstræde.

Boligerne Bifaldet

Bifaldet er moderne, urbane boliger i 4-6 etager, hvor nye, spændende materialer danner en flot og anderledes signatur. Lejlighederne varierer i størrelse og pris, og passer til både børnefamilier, seniorer, studerende og singler.

Boligerne er designet til en ny generation af beboere, for hvem uderummet spiller en vigtig rolle. Uderummet ved Bifaldet er kendetegnet ved grønne, beplantede hyggeøer, hvor man kan møde hinanden - og her lægger arkitektur og landskabsdesign op til, at hjemmelivet siver ud og blander sig med et fælles udeliv.

Et andet af Bifaldets arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af teglbaguette, som danner en flot facadestruktur med karakteristiske variationer. Også regnbede og -render er dekorative elementer, som skaber variation og liv, samtidig med at de er en del af regnvandssystemet. Derudover spiller beton en vigtig rolle, da arkitekterne har valgt at fortolke materialet og skabe en rød tråd til områdets historie og tidligere anvendelse.

Her kan du få mere at vide

Er du interesseret i at bo i Bifaldet?

Find mere information om boligerne samt kontaktoplysninger på rabalderstræde.dk

FAKTA

  • Opføres af KSE-Ejendomme.
  • Tegnet af Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr Landskabsarkitekter.
  • Bygges i to etaper, hvoraf 2. etape er påbegyndt.
  • Hele projektet ventes af være færdigt i løbet af 2022.