VIL DU BYGGE DIN EGEN BOLIG?

Et nyt projekt gør det muligt for nybyggere at opføre en bolig med et stærkt personligt præg på Musicon. Her kan du læse mere om Urbant Selvbyg og skrive dig op til at bygge din egen bolig i det nye Hal 12-kvarter.

Vejen til mere mangfoldige boliger

Hvordan sikrer vi, at boligerne i hele Danmark ikke alle ligner hinanden og bygges efter samme 'skabelon'?

Det arbejder Roskilde Kommune og en række partnere på at finde gode svar på gennem et projekt, der giver mulighed for at bygge egen bolig i Musicon-bydelen.

Projektet Urbant Selvbyg har fået støtte fra Realdania og Statens Kunstfonds Boliglaboratorium til at udvikle en model for realisering af selvbyg i kommunerne.

Læs mere om Boliglaboratorium her.

Dermed kan Musicon blive det første sted i Danmark, hvor der opføres selvbyggerboliger uden en privat udvikler som mellemled.

Målet: 40 mangfoldige selvbyggerboliger

Med Urbant Selvbyg håber Roskilde Kommune at skabe fundamentet for cirka 40 selvbyggede boliger på en 4.000 kvadratmeter stor grund i området omkring Hal 12 og Klatreskoven.

Klik her, hvis du vil læse mere om udviklingen af Hal 12-kvarteret.

Interesseret? Tag første skridt ved at udfylde formularen

Indlæser formular

Læs mere om Urbant Selvbyg

Læs mere om Urbant Selvbyg

Bæredygtighed og sprælsk arkitektur i vente

Selvbyggerne ventes at tilføre Musicon mere eksperimenterede arkitektur, flere fællesskaber og stærke ambitioner om bæredygtighed.

  • Selvbyggergrundene spænder fra 83 til 176m2. De fleste vil være 110-120 m2.
  • Fællesbyg bliver på 300-500m2.

Urbant Selvbyg vil bidrage til at opfylde målene i Roskilde Kommunes boligpolitik. Den kan du downloade via knappen knap nederst på siden.

Samarbejdspartnere

Læs mere om Roskilde Kommunes boligpolitik (hent pdf)