GRUNDE I UDBUD

Vi er i gang med at planlægge, hvad der skal ske på den attraktive grund mellem Hal 12 og Musicon-skoven, og vi forventer udbud af byggeretter i 2022. Vi hører dog gerne fra dig inden, selv om vi aktuelt ikke har grunde til salg.

Grunde på Musicon

Et helt nyt kvarter kaldet Indfaldet skyder i øjeblikket op på arealet øst for Rabalderstræde, mellem Rampelyset og regnvandsrenden i Rabalderparken. Også i Den Røde Tråd mod syd er der gang i byggerierne.

De nye kvarterer vil bidrage til Musicons blandede og levende bymiljø ved at tilføre boliger til forskellige behov samt mere detailhandel og kontorerhverv.

Dermed bliver bydelens tætte og urbane karakter forstærket, og Musicon bliver i endnu højere grad en afvekslende og levende bydel.

Sådan kommer du videre med din idé

Ønsker du at høre mere om muligheden for at etablere erhverv eller at bygge på Musicon? Så er du velkommen til at kontakte Musicon-sekretariatet, som er Roskilde Kommunes kontor i bydelen.

Vi tager gerne en dialog med dig om din idé. Desuden kan vi hjælpe med at skabe kontakt til udlejerne af kontor- og butikslokaler. 

Bliv en del af en spændende udvikling

KONTAKT MUSICON-SEKRETARIATET