VÆKSTFABRIKKEN

Hos Vækstfabrikken Roskilde kan du blive en del af Musicons unikke udviklingsmiljø for iværksættere og vækstvirksomheder. Vækstfabrikken drives af Erhvervshus Sjælland og holder til i Musicons moderne kontorhus, Samspillet.

Et unikt udviklingsmiljø

Vækstfabrikken Roskilde er et særligt udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder med en kommercielt bæredygtig idé eller produkt. Vækstfabrikken holder til i erhvervshuset, Samspillet.

Virksomhederne i Vækstfabrikken arbejder med blandt andet journalistik, grafisk design, video-produktion, events, coaching, innovative læringsmiljøer, m.m.

Kort fortalt får du:

  • Skræddersyet udviklingsforløb
  • Lokalt fællesskab
  • Ambitiøst startup-miljø

Læs mere på Vækstfabrikken Roskildes hjemmeside.

Kontormuligheder hos Vækstfabrikken Roskilde

Vælg mellem tre muligheder, alt efter dit og din virksomheds behov:

Flyverplads

En fleksibel plads i åbent kontormiljø. Du har adgang op til tre dage om ugen og adgang til print, kaffe og mødelokaler. Du får også mulighed for at benytte mødelokaler i Vækstfabrikker i fire andre byer.

Fast plads i åbent rum

Få din egen plads i et åbent kontormiljø. Du får adgang alle ugens dage og adgang til print, kaffe og mødelokaler. Desuden får du adgang til at benytte mødelokaler i Vækstfabrikker i fire andre byer.

Skrivebord i eget kontor

Har du behov for at kunne lukke døren til dit eget kontor, er det også en mulighed. Her har du naturligvis adgang alle ugens dage og adgang til print, kaffe og mødelokaler. Også denne løsning giver adgang til at benytte mødelokaler i Vækstfabrikker i fire andre byer.

Hvad koster det?

Du kan altid finde de aktuelle priser på de forskellige kontormuligheder på Vækstfabrikken Roskildes hjemmeside.

Klik her for at gå til Vækstfabrikken Roskilde.