CONTAINERSTRIBEN

I en række ombyggede containere er der opstået et mangfoldigt butiksmiljø. Her har ejerne et fælles mål: At give kunderne kvalitet og personlig betjening.

Slå dig løs i små unikke butikker

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon med adgang direkte fra hovedgaden Rabalderstræde. Områdets ene langside vender mod Ragnarocks røde løber, hvorfra der også er adgang.

I ’Striben’ er der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder har etableret værksteder, rådgivningsvirksomheder, café, bryggeri, detailhandel og meget andet.

Sammenholdet i Containerstriben er noget helt særligt. På trods af de meget forskellige virksomheder, er der en intim stemning, som også smitter af på de mange besøgende.

Følg butikkerne og de mange aktiviteter i Containerstriben på handelsstrøgets Facebookside.

Ønsker du et lejemål i Musicon-bydelen?

Der er for tiden ingen ledige byggefelter i Containerstriben. Men i løbet af 2020 og 2021 ventes en række nye bygninger at stå færdige langs Rabalderstræde. Det åbner helt nye muligheder for at bygge videre på de gode erfaringer, som er opstået i udviklingen af Containerstriben.

Vil du være en del af handelslivet i Rabalderstræde? Så kontakt Sebastian Palmund fra EDC, som formidler kontakt til de forskellige udlejere af de nye butikslokaler. Se kontaktinformation nedenfor.

Du er også altid velkommen til at kontakte Musicon-sekretariatet for at høre mere om udviklingen af handelslivet og bydelen generelt.

 

Hør mere om handelslivet i Rabalderstræde

Kontakt Sebastian Palmund

E-mail: sp@edc.dk

Mobil: 2146 1225