KVALITET OG OPLEVELSER

Fokus på kvalitet og bæredygtighed og gode oplevelser lokker stadigt flere kunder til Musicons personlige butikker, spisesteder og cafeer. Du kan også blive en del af udviklingen.

Ny handelsgade tager form

Rabalderstræde

Snart kommer der endnu mere liv i Rabalderstræde, når Musicons hovedgade bliver et handelsstrøg med masser af butikker.

Mange nye stueetager vil stå klar til, at unikke butikker eller små spisesteder lokker endnu flere kunder til den kreative bydel.

Vil du være en del af handelslivet i Rabalderstræde? Så kontakt Sebastian Palmund fra EDC, som formidler kontakt til de forskellige udlejere af de nye butikslokaler.

Sebastian Palmund: sp@edc.dk / 2146 1225

Containerstriben

Ihærdige og dygtige erhvervsdrivende har på få år skabt et unikt miljø i handelsstrøget Containerstriben. Som navnet antyder, holder virksomhederne til i gamle skibscontainere, der er ombygget til blandt andet et kafferisteri, en wok-café, designvirksomheder, et mikrobryggeri, en garnbutik, en tatovør, en musikskole og flere rådgivningsvirksomheder.

'Striben' er nu fuldt udlejet. Med et stigende antal beboere, virksomheder, foreninger og kulturelle trækplastre i området er der for alvor kommet gang i handlen.

Se mere om de enkelte virksomheder, arrangementer og åbningstider på Containerstribens Facebookside.

 

En bydel i hastig udvikling

Musicon får i disse år mange nye beboere og virksomheder. Læg dertil næsten 100.000 årlige besøgende i museet Ragnarock, store og små gæster i danseteatret Aaben Dans, de studerende på Roskilde Festival Højskole og de mange foreninger på Musicon.

En ny bro over Holbækmotorvejen kommer om et par år til at trække gående og cyklister via Rabalderstræde til og fra det rekreative område Milen samt festival, dyrskue, kræmmermarked og mange andre store arrangementer.

Dermed har Roskilde fået en ny bydel, hvor kundegrundlaget konstant vokser.