KONTAKT

Musicon-sekretariatet er Roskilde Kommunes bydelskontor. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til udviklingen af området. Har du spørgsmål til priser og åbningstider i butikker og kulturelle tilbud, skal du tage kontakt til den enkelte aktør.

Kontakt Musicon-sekretariatet

Erhvervshuset Samspillet
Rabalderstræde 7, stuen
4000 Roskilde
E-mail musicon@roskilde.dk
Telefon 4631 6868

Der er offentlig adgang til Musicon-bydelen hele døgnet.

Udlejning af haller til events

Musicon har plads til tusindvis af besøgende og ligger centralt i Roskilde. Rammerne er rå, men mulighederne mange. Se mulighederne under Udlejning og læs vores "Ofte stillede spørgsmål" herom. Vi udlejer desværre ikke til private fester.

Rundvisninger

Vil du arrangere en rundvisning for en større gruppe, kan Musicon-sekretariatet bookes i det omfang, der er tid til det. Disse rundvisninger tager sekretariatet betaling for. Kontakt os og hør nærmere.

Fokus vil være på byudviklingsprojektet og primært tage udgangspunkt i Roskilde Kommunes arbejde med at omdanne den tidligere industrigrund til en kreativ bydel - i tæt samarbejde med kreative ildsjæle og andre aktører.

Offentlige rundvisninger: Der er flere private aktører, der tilbyder rundvisninger for borgere. Blandt andre Ragnarock, oplysningsforbund m.fl. Udbuddet varierer, og Roskilde Kommune har ingen andel i disse rundvisninger. Søg derfor på nettet, hvis du vil vide mere.

Erhverv på Musicon

Ønsker du at drive erhverv på Musicon, bedes du kontakte Musicon-sekretariatet for at høre mere om dine muligheder. Du kan også læse mere på vores erhvervssider. 

Billetter til Aaben Dans forestillinger

Billetter til Aaben Dans forestillinger på Scenen i Laboratoriet kan bestilles på teaterbilletter.dk. Se også kontaktinfo og oplysninger om aktuelle forestillinger på aabendans.dk

Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur

Du kan se museets åbningstider og priser på muserumragnarock.dk.

Kontakt Musicon-sekretariatet

Andreas Høegh, sekretariatsleder

Direkte 4631 6867
Mobil 5115 1977
E-mail andreasbh@roskilde.dk

Annette Kristensen, sekretær

Direkte 4631 6868

E-mail annettekris@roskilde.dk

Henrik Lundemann, udviklingskonsulent

Direkte 4631 6869
Mobil 2916 9130
E-mail henriklundemann@roskilde.dk

Gunilla Stine Rasmussen, projektleder

Direkte 4631 6870
Mobil 2942 4188
E-mail gunillasr@roskilde.dk

Kasper Brøndum Andersen, kommunikationsmedarbejder

Direkte 4631 6859
Mobil 60174415
E-mail kasperban@roskilde.dk