PARKER BILEN I UDKANTEN, OG GÅ VIDERE

Selv om der er to timer gratis parkering i Musicon-bydelen, opfordrer vi dig til at tage tog, bus eller cykel. På den måde bidrager du til at skabe et roligt og bæredygtigt bymiljø. Se dine muligheder her.

Lad bilen stå, og tag den med ro

Har du brug for at tage bilen til Musicon? Så find ud af, hvor du må parkere, i denne oversigt over parkeringszonerne.

Der er et begrænset antal parkeringspladser til hele bydelen. Vi opfordrer derfor besøgende til at tage offentlig transport til Musicon. Bydelen ligger kun én kilometer fra Roskilde Station, som der er forbindelse til via en oplevelsessti, Musiconstien, med blandt andet pumptrackbane, boldbur og interaktivt lys.

Du kan også tage bussen 202A. Den kører ofte og får dig hurtigt frem og tilbage til Roskilde Station og bymidten.

Find køreplanen for 202A på Din Offentlige Transport

Betaling for parkering i mere end to timer

For at sikre, at der er tilstrækkeligt med parkeringspladser til beboere, virksomheder, turister og andre brugere af bydelen, er det nødvendigt at regulere anvendelsen af pladserne.

Derfor har Roskilde Kommune indført betalingsparkering på Musicon fra maj 2021.

Find parkeringspladserne

Biler skal som udgangspunkt parkeres i udkanten af bydelen. De mest oplagte steder at finde plads til din bil er de to store p-pladser Musicon Nord (Havsteensvej 10) og Musicon Syd (Pulsen 15) og fra 23. september også i det nye parkeringshus i Indfaldet 4. Derudover findes der parkeringsarealer langs en del af vejene på Musicon.

Klik på kortet nedenfor, hvis du har brug for at åbne det i stort format. Det er i A¤ og derfor velegnet til at printe.

Handicapbiler og store busser

Handicapparkering finder du flere steder, blandt andet mellem Hal 7 og Containerstriben. Der er adgang via Rabalderstræde og Penselstrøget, hvor der også er et par handicappladser ved hjørnet.

Alle busser henvises til parkeringspladsen Musicon Syd ved Hal 11 og skal derfor køre ind ad Pulsen fra Maglegårdsvej.