VÆLG DEN GRØNNE LØSNING

Alle veje fører til Musicon. Og det er bedst, hvis du tager tog, bus, cykel, løbehjul eller en anden form for bæredygtig transport. Her får du overblik over mulighederne (også hvis du har brug for bilen).

Det er nemt at komme til Musicon. Men veje og parkeringsforhold ændrer sig løbende, fordi bydelen er i konstant udvikling.

Så her er en guide til forskellige transportformer samt et kort over bydelen, så du kan finde rundt, når du er kommet frem.

Sådan kommer du til Musicon

Med bus

Buslinjen 202A har mange afgange hver time og bringer dig til og fra Roskilde Station - og videre til den vestlige del af byen.

Med tog

Musicon ligger kun én kilometer fra Roskilde Station - som er en af Danmarks travleste. Tag toget, og gå ad Musicon-stien, eller hop på bus 202A, som har stoppested både på syd- og nordsiden af stationen.

Se rute og køreplan for linje 202A på moovitapp.com

Se, hvordan du finder Musicon-stien 

På gåben eller cykel

Hvis du kommer fra Roskilde Station, har du to muligheder:

  • Tag ad Køgevej og fortsæt til højre ad Søndre Ringvej. Ved næste kryds drejer du til venstre ad Rabalderstræde.
  • Drej til højre ad Knudsvej få hundrede meter fra rundkørslen ved stationen - lige over for sygehuset. Følg skiltene, som fører dig via Musicon-stien.

Kommer du fra Søndre Ringvej, er det lettest at benytte krydset ved Rabalderstræde.

Sydfra via Maglegårdsvej kan du dreje til højre ad Pulsen og finde Rabalderstræde lige ved busstoppestedet og Hal 12. Eller svinge ind over p-pladsen Musicon Syd.

I bil

Hvis du kommer med bil, skal du helst parkere i udkanten af bydelen. Vær opmærksom på, at det koster penge at parkere i længere end to timer - og at du skal registrere din parkering eller benytte p-skive, afhængigt af hvor du parkerer.

  • Via Holbækmotorvejen: Tag afkørsel 12 Roskilde Syd.
    • Kør enten mod syd ad Darupvej, Maglegårdsvej og Pulsen
    • Eller mod nord ad Køgevej.
  • Fra Roskilde Centrum: Kør ad Køgevej eller Ringstedvej. Drej ad Søndre Ringvej.

Der er skilte til Musicon, Ragnarock og Aaben Dans langs de store indfaldsveje.

PARKERING

Find rundt på Musicon

Find rundt på Musicon